top of page
  • Obrázek autoraMissy Sandy

STRAY KIDS hlásí návrat

Skupina STRAY KIDS ohlásila svůj návrat teaserem k vydání třetího studiového alba na Youtube.


Album s názvem "★★★★★ (5-STAR)" má naplánované datum vydání na 2.6.2023 a bude obsahovat 12 songů: „S-Class“, „Hall of Fame“, „Item“, „Super Bowl“, „Topline ( Feat. Tiger JK), „DLC“, „Get Lit“, „Collision“, „FNF“, „Youtiful“, „The Sound (korejská ver.)“ a „Time Out“.

STRAY KIDS zároveň ukázali harmonogram, podle kterého budou od 8. května do finálního vydání alba 2. června postupně zveřejňovat videa a fotografie k tomuto albu, aby se fanoušci měli na co těšit.

Prvním lákadlem na albumje odhalený teaser pro MV songu "DLC", který SKZ natočili v Paříži.

Album bude vydáno v několika verzích:

  1. Standardní edice, která má tři různé verze, bude obsahovat fotoknihu o 104 stranách, obsahuje CD a dvě z 24 možných fotokaret, jeden z osmi mini plakátů, dva archy samolepek a kreslenou pohlednici. Pokud si album předobjednáte, dostante navíc bonus v podobě dalšího plakátu a mini fotoknihy (opět má několik variant a výběr je náhodný)

  2. Limitovaná edice, která je svým stylem velmi podobná standardním verzím. Kupující dostanou 104stránkovou fotoknihu, CD, dvě z 24 fotografických karet, jeden z osmi mini plakátů, dva archy samolepek a kreslenou pohlednici. Limitovaná verze obsahuje také dva exkluzivní doplňky: jeden z osmi možných speciálních skládacích plakátů a pohlednici B-Cut Film! A stejně jako u standardní verze, při předobjednávce dostanete další plakát a jednu ze tří miniknih o 16 stranách.

  3. Digipack verze, která je rozdělena na osm samostatných alb, po jednom od každého člena Stray Kids. Tedy ideální pro ty, kdo chtějí mít album stylizované podle jejich biase, protože si můžete vybrat. Pokud si tedy vyberete verzi s Hyunjinem, dostanete album s Hyunjinem na obalu, knihu s Hyunjinovými fotkami atd. Každý digipack se skládá z téměř čtvercového papírového obalu obsahujícího CD, 24stránkovou fotoknihu a plakát. Navíc je tu mini rozkládací plakát, který osobně vyzdobili Stray Kids a samozřejmě nesmí chybět fotokarta. Každé album obsahuje jednu z osmi možných fotokaret. Ti, kteří si album předobjednají, dostanou dodatečnou fotografickou kartu, rovněž jednu z osmi možných.

Zdroj: JYP Youtube channel, Soompi



0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page