top of page
  • Obrázek autoraSaii

K-POP National Dance Contest of the Czech Republic 2024

Baví vás tanec a nebojíte se ukázat své schopnosti před širším publikem? V tom případě pro vás máme dobrou zprávu! Přihlášení do prvního ročníku K-POP National Dance Contest of the Czech Republic pod záštitou CKP je oficiálně v plném proudu a přihlásit se můžete i vy!





Soutěž přináší prostor a možnost pro všechny, kdo si chtějí vyzkoušet předvést své umění před publikem. Není třeba být profesionálním tanečníkem; stačí mít vášeň a odhodlání pro korejskou popovou scénu. K-POP National Dance Contest je o vytváření příležitostí pro jednotlivce i skupiny, a sdílení svého nadšení a talentu s fanoušky po celé zemi. 


Soutěžící mají možnost vyjádřit svou kreativitu v kategorii Performance. Tato kategorie nechává prostor nejen pro interpretaci oblíbených K-POP hitů ale i vytvoření vlastních tanečních prvků. Tato událost slibuje nejen vzrušující vystoupení, ale také událost, kde mohou nadšenci korejské hudby sdílet své zkušenosti a najít nové přátele s podobnými zájmy.


Do soutěže mohou vstoupit všichni občané České republiky nebo občané Evropské unie, kteří splňují přesně daná kritéria. Výběrové předkolo proběhne prostřednictvím videí, která soutěžící zasílají odborné porotě. Z této fáze budou vybráni finalisté, kteří budou mít příležitost zazářit ve finále a to již 16. března v prostorách Vršovického divadla MANA v Praze. 


Přihlášku, pravidla a více informací naleznete ZDE. Tešíme sa na vás! 

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page