top of page
  • bergerova106

Čarování s make-upem!

Za kvalitní korejskou kosmetikou můžeme najít talentované korejské vizážisty, kteří s těmito produkty umí opravdu kouzlit. Korejští vizážisté jsou dnes již po celém světě ceněni za jejich výjimečnou práci v kosmetickém průmyslu. Standardy krásy jsou zde na vysoké úrovni a není tedy divu, že schopnosti korejských make-up artistů jsou též špičkové.

O fenomenální vzhled korejských celebrit se starají velice schopní vizážisté. Nalezneme jich tu hned několik. Zde jsou jména těch, kteří patří mezi nejtalentovanější make-up artisty v Koreji.


Velice známé jméno je Jung Saem Mool. Jedná se o světově známou vizážistku, jenž je v oboru více než 25 let a je jednou z předních vizážistek korejských celebrit. Toto jméno můžete znát z její stejnojmenné řady kosmetických produktů. Její vlastní značka se těší nemalému úspěchu a mezi nejprodávanější produkty patří třeba Essential Skin Nuder Cushion, Essential Star-Cealer Foundation, který funguje jako korektor i jako podklad. Její kolekce zahrnuje též i pánskou řadu.

Zde můžete vidět samotnou Jung Saem Mool. Též nabízí zaškolení o základech líčení, sladění barev a technikách štětců.


Během své kariéry vždy zdůrazňuje potřebu posílení postavení žen. Myslí si, že žena by měla být sebevědomá a odvážná, aby zvítězila nad vším,co jí přijde do cesty.


Další jména, která zajisté naleznete mezi nejlepšími make-up artisty jsou Syn Dae Sik a Park Tae Yun.

Tito dva vizážisté se vzájemně skvěle doplňují. Společně navštěvovali stejnou vysokou školu a věnovali se výtvarnému umění. Na korejské make-up scéně jsou již 20 let. Též jejich práce využívají přední korejské celebrity. Jako Jung Saem Mool mají také oni svou řadu kosmetických produktů. Mezi jejích nejprodávanější produkty patří přípravky určené k čištění pleti, konkrétně pleťové vody. Řada kosmetiky,kterou představili nese především myšlenku přirozeného vzhledu.


„Snem každé ženy je mít zářivou a bezchybnou pleť." A my s nimi nemůžeme nic jiného, než jen souhlasit.


V diskurzu korejských celebrit nechybí ani jméno Myungsun Lee.Je to maskérka, která stojí za úžasným vzhledem korejských hvězd, jako jsou BLACKPINK, Park Min-Young a Seo Yea-J a nejen ti využívají jejích služeb.


Díky svým více než 16letým zkušenostem se Maeng zabývá velkými projekty, jako je natáčení hudebních videoklipů a pomáhá modelkám při vytváření jejich portfolií. Klientům radí, aby jedli zdravě, dopřáli si dostatek spánku a poctivě pečovali o svou pleť. Tato make-up artistka zastává názor, že by make-up neměl jen zvýrazňovat krásu,ale též ladit s naším outfitem. Velice často se na ní korejské celebrity obracejí s prosbou o radu při výběru vhodných produktů.


Pony alias Park Hye-Min, nejedná se pouze o talentovanou vizážistku,ale i o známou blogerku a vlogerku. Tato schopná vizážistka se objevila v žebříčku Forbes 30 a napsala knihu o tipech , které nám mohou pomoci s líčením. Ani Pony není pozadu a má své vlastní řady produktů, jenž jsou celosvětově známé. Její youTube kanál má asi 5,6 milionů odběratelů. Zájem široké veřejnosti si získala díky své kreativitě. Od vzhledu jednoduchého přechází k odvážnějším variantám make-upu až k děsivým make-up lookům.


Další věc, kterou Pony ráda dělá, je předvádění různých stylů.


Kreslení a herectví pomohly jejímu talentu v líčení ještě ve škole a není řeč o nikom jiném než o Sue park. Sue park byla hned od začátku své kariéry vždy sebevědomá ve své práci.Na youtube jí můžete najít jako SSIN.

Je ráda, že je trendovou influencerkou na sociálních sítích, zvláště pak když ji osloví pro televizní reklamy a reklamní kampaně.

Někdy dělá recenze make-upu, které jsou vždy věcné.



Pokuď chcete tipy,jak vypadat jako vaše oblíbená korejská celebrita či přímo konkrétní osoba z korejského drama, rozhodně navštivte youtube kanál Risabae. Má velký zájem o kosmetický průmysl a svou kariéru začala v maskérně Ra Cloe v oblasti Cheongsam. Na svůj youtube kanál nahrává jednoduchá videa, která jsou snadno sledovatelná i pro někoho, kdo se v líčení nevyzná.Předvádí přesný postup toho,jak se nalíčit,abychom došli k požadovanému vzhledu. Její proměny jsou opravdu skvělé.



Právě tyto tváře stojí za bezchybným lookem korejských celebrit a někteří z nich nám dávají možnost pomocí svého youTube kanálu nahlédnout,jak vypadá taková práce profesionálního vizážisty. Mnozí z nás by si jistě přáli tuto práci vyzkoušet a není divu, neboť kdo by nechtěl mít možnost podílet se na líčení korejských hvězd!



Zdroje:bustle,instagram,pinterest,YeStyle,thebautysensation








0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page