top of page
  • knoppadam

Západní celebrity, o kterých jste možná nevěděli, že jsou velcí fanoušci K-popu




Camila Cabello

Kubánsko-americká hudebnice Camila Cabello je hlasitá a hrdá fanynka K-popu. Camila se potkala na hudební show v Japonsku v roce 2018 s K-popovou kapelou TWICE a nafotily spolu fotky, kde Camila ukazuje jejich charakteristickou pózu ‚TT‘. Fanoušci začali šílet poté, co se tyto obrázky objevily na Twitteru TWICE.

V jednom ze svých rozhovorů během cesty do Japonska řekla, že byla posedlá jejich písní „Candy Pop“.



Ryan Reynolds

Ryan Reynolds je další hollywoodská hvězda, které K-pop imponuje už nějakou dobu.

V roce 2016 ukázal svou oddanost tím, že se objevil na focení v časopise se zpěvačkou a rapperkou HyunA.

Herec Ryan Reynolds je vážným fanouškem k-popové skupiny EXO, a dokonce žertoval o tom, že je součástí skupiny, když zveřejnil obrázek se šesti z devíti členů EXO. Herec narazil na hvězdy EXO, když byl v Soulu na premiéře svého filmu Netflix 6 Underground.




Lil Uzi Vert

O něco méně překvapivé by mohlo být, že tento slavný rapper a hudebník je fanouškem K-popu. Lil Uzi Vert se nebojí zkoušet nové věci a jít proti normě. Je fanouškem GFRIEND již od roku 2016 a neustále o nich tweetuje. Má moc rád k-popové dívčí skupiny jako GFRIEND a TWICE. Sleduje nejméně třicet dalších k-popových umělců a kapel! Pravděpodobně má celé playlisty složené pouze z k-popové hudby. Nedávno se se svými idoly z GFRIEND setkal při své tour v Jížní Koreji a natočili spolu několik tiktokových videí a instagramových fotek.




Lorde

V rozhovoru pro Universal Music v roce 2013 Lorde zmínila svou lásku k žánru K-pop jako celku a řekla: Jejich melodie a písně jsou velmi zajímavé. Jejich melodie jsou mnohem více okouzlující než západní pop, na kterém jsem vyrůstala. Pokud je to pop music, mělo by to být v takovém rozsahu. Během rozhovoru také uvedla, že obdivuje umělce jako Lee Hi a 2NE1 a ráda by s nimi spolupracovala, pokud bude mít příležitost.


Will Smith

Je snadné pochopit, proč je Will Smith fanouškem K-popu. Tento žánrový bujný hybrid hip-hopu a popu připomíná doby, kdy byl herec sólovou popovou hvězdou.

V roce 2019 byli Smith a jeho manželka Jada Pinkett Smith na Coachelle, aby viděli vystoupení Blackpink a vyfotili se se skupinou v zákulisí.

Stejně jako Will, i jeho syn Jaden Smith zdědil tuto lásku pro K-pop.




John Cena

Wrestlingová superstar a hollywoodský herec John Cena je velkým fanouškem velmi populární K-Pop kapely BTS. V průběhu let jim Cena mnohokrát projevil svou podporu a lásku sdílením jejich fotografií na svých sociálních sítích. Občas o nich mluvil v médiích a párkrát se bez ostychu podělil o to, jak mu "pomáhali" během jeho různých vystoupení v rozhovorových pořadech.

Cena mluvil o BTS a jejich vlivu na něj, když se objevil v show Ellen DeGeneres pro propagaci svých dvou knih o sebelásce. Cena prohlásil, že si není jistý tím, jak by to svět vnímal, kdyby se náhle šampion WWE otevřel na sociálních sítích o tom, jak se o sebe starat a být zranitelný, a uvedl: „Tyto knihy existují, protože BTS ARMY měli dost odvahy ho podpořit.



Barack Obama

Ano, Barack Obama, 44. prezident Spojených států, byl fanouškem K-popu. V roce 2017, když se zúčastnil 8. Asian Leadership Conference v Soulu, hovořil o globální expanzi a vlivu K-popu na západě a také o americko-jihokorejské alianci prostřednictvím chlapecké skupiny SHINee. Během konference uvedl: „Někteří z našich mladých lidí se učí korejsky, aby mohli držet krok s kapelou SHINee.

Také komentoval lásku SHINee k In-N-Out burgerům, na což člen SHINee, Key, reagoval na Instagramu. Key poděkoval bývalému prezidentovi za zmínku o skupině ve svém projevu a sdílel fotografie členů SHINee, jak jedí v In-N-Out Burger na turné po USA.



0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page