top of page
baralunakova07

What is in the box? We are no longer in a Hope World...




15.7. 2022

Je to tady. Svět spatřil další projekt jednoho ze členů BTS. Do svého zcela nového alba rapper skupiny j-hope vložil mnoho práce, času, velkého úsilí, originality a hlavně pořádný kus sebe.




Album 'Jack in the BOX' je jeho prvním velkým sólovým projektem od roku 2018, kdy pod kdysi Big Hit Entertainment vydal album Hope World, které vyzařovalo barvy a pozitivní náboj. J-hope se však nebojí obejmout i temnotu.



Všechny tracky alba proplétají beaty ve stylu hiphopových devadesátek. Některé jsou více energické, něco se zase blíží více k RnB. Každá z písniček má vlastní originální koncept, přičemž na sebe zvladají i navazovat.




Celý projekt má spád a je domyšlený od začátku až do samotného posledního tónu.

J-Hope sdělil, že si přál udělat projekt tak, aby plul jako skvěle napsaná kniha. To se také vydařilo.



Na album se nahrnuly pozitivní ohlasy, vyjadřující respekt, velkou poklonu a podporu Hoseoka jako sólisty. Nevzešly jen od samotných fans, ale i od několika dalších znamých hvězd a osobností.





INTRO:


It was Hope that was kept in the innermost nook of the box. It trailed behind the miasma of darkness, assuaging the ill effects on humankind. Hope gave people the will to keep on living amidst the pain and strife.


'Byla to naděje, která byla držena v nejvnitřnějším koutě bedničky. Plazila se za nepříjemným pocitem temnoty, zmírňující zhoubné následky na lidstvo. Naděje dával lidem vůli žít dál i přes bolest a svár.'



Úvodní slova patří ženskému hlasu, který vypráví tajemný příběh, mýtus Pandořiny skříňky. Děj alba se prohlubuje v nasledujícím singlu 'Pandora's Box' a 'MORE'.





Tracklist:


Celkově obsahuje 10 písní





'Jack in the BOX' již zvlálcovalo české iTunes a singl 'MORE' debutoval jako #82 v Billboard žebříčku Hot 100. Spotify je zahlceno streamy. Na YouTube má 'MORE' již 41 milionů zhlédnutí a drží nálepku třetího nejlepšího hudebního videa na světě.





'Arson' MV, které vyšlo 15.7. ráno, má v ten stejný den večer na kontě 10 milionů zhlédnutí a 24. pozici v českých hudebních trendech.





'Arson' lead singl by nám měl ukázat, jak se umělec setkává se světem mimo "BOX" a následné obtížné rozhodování se o své životní cestě.






Album odhaluje další stránku zpěvákovi osobnosti, kterou nechtěl nechat zavřenou v temné skříňce. Vypustil ji do světa, aby všichni věděli, kdo je Jung Hoseok.










0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page