top of page
  • Obrázek autora김린

To nejlepší teprve přijde aneb BTS Yet To Come in Busan v kinech!

V ČR byly celkem 3 data, kdy bylo možné navštívit kino za účelem zhlédnutí záznamu koncertu Yet To Come v Busanu, konkrétně to bylo 1., 3. a 4.2. 2023!

I my měli tu možnost dostavit se a tak jsme jí s radostí využili. Pojďme si tedy vytvořit krátkou recenzi!



Primárně jsem byla upřímně nesvá z toho, jak to bude v kině vypadat. V minulých letech, když byly záznamy z koncertů, se zdálo, že to kino neustojí v základech. My měli štěstí. Sál nebyl přeplněný, fanoušci byli umírnění a sálem proudila příjemná atmosféra. Všichni poklidně seděli a užívali si sedm idolů na plátně v úžasném rozlišení.


A teď něco k samotnému záznamu:

Jednalo se o první koncert po dlouhé pauze, a tak ze všech členů BTS doslova sálala energie a radost z toho, že mohou být opět v kontaktu s Armys.

Jako kulisy byly využity předměty z různých MV, která postupem času vyšla. Například se zde objevil autobus z No More Dream nebo třeba kolotoč ze Spring Day, stejně jako se objevily v MV pro Yet To Come,


Podívejme se na seznam písní, co na koncertu zazněly:

- MIC Drop

- Run BTS

- Run

- Save ME

- Zero O'Clock

- Butterfly

- UGH!

- Cypher Pt.3 Killer

- Dynamite

- Boy With Luv

- Butter

- Ma City

- Dope

- FIRE

- IDOL

- Epilogue: Young Forever

- For Youth

- Spring Day

- Yet To Come

Už jen když se podívám na seznam, musím uznat, že mě složení velice potěšilo, protože zazněly i starší písničky, které jsem si moc ráda oživila a zpříjemnila si s nimi večer.

Obecně bych záznam v kině ohodnotila jako velice povedený a určitě bych si znovu zaplatila, abych ho mohla vidět. V průběhu záznamu se také objevovaly hezké animace, které byly v klasickém BTS stylu.

Jako obvykle měl koncert titulky, ve kterých byly občas přeloženy i názvy písniček, což mi přišlo úsměvné. Backup tanečníky rozhodně nešetřili, choreografie byly naprosto šílené.

IDOL choreografie na plátně byl zbrusu nový zážitek, který si v paměti velmi ráda uchovám.


Určitě se těším na další BTS projekty a jsem zvědavá, jak se jejich kariéra posune dál. Zatím se všichni můžeme sejít u sledování speciálního RUN BTS, které má vyjít 14.2.!


Na závěr už jen, jak řekl Suga, musím říct "Let's grow old together!"

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page