top of page
  • Obrázek autora김린

Recenze: Nastražte uši, NCT DREAM přichází!

Pokud jste zaznamenali, že byli K-pop fanoušci v posledních dnech napjatí a nemohli jste přijít na to proč, jsem tu pro to, abych vám to přiblížila.



Není to tak dávno, co bylo oznámeno, že koncem listopadu/začátkem prosince vyjde očekávaná novinka - NCT DREAM THE MOVIE: In A DREAM. O co vlastně šlo?


Jedná se o film týkající se koncertu sedmi členů k-pop skupiny NCT Dream. Bylo tak k nahlédnutí několik záběrů z koncertu, který probíhal na Olympijském stadionu, největším stadionu v Jižní Koreji, také záběry ze zákulisí, představení členů a dalších plánů do budoucna.


A nyní k mému zážitku a názoru.

Na film jsem měla možnost mrknout i přesto, že jsem nebyla fanouškem NCT a byla jsem z toho upřímně trochu nervózní. Nejen že neznám členy, ale ani jejich písničky. I tak jsem se nakonec rozhodla jít.


Určitě nelituji a doporučuji i pro nefanoušky. Ve filmu jsme totiž seznámeni se všemi členy NCT Dream a nechybělo ani představení daného člena ostatními, což působilo opravdu příjemně a přátelsky. Zároveň musím uznat že zvolené záběry z koncertu, který mimochodem byl jejich prvním, kde vystupovali ve všech 7 členech, byly opravdu kvalitní a jen z toho záznamu hýřila energie. Bonusem jsou záběry ze zákulisí, u kterých se člověk i zasmál. Délka filmu byla dvě hodiny, které utekly mrknutím oka.


Film v kině bylo možné vidět 30.11. a také 3.12. a to díky spolupráci CKP (instagram: @ckppraha) a Aerofilms (ig: @aerofilms_cz). Myslím si, že vidět K-pop takto v kině byl opravdu skvělý zážitek, který se sice nevyrovnal pravém koncertu, ale zažila jsem si novou atmosféru, kterou asi jen tak znova nezažiji.



V překladu se občas našly zajímavé perly (odložím si tu třeba svítící tyčinku = lighstick), ale nebyla to žádná tragédie.



No, a na závěr bych už jen ráda dodala to, že mají NCT Dream po tomto zážitku o (ne)jednoho fanouška navíc!


0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page