top of page
  • bergerova106

Olive Young

Olive Young je řetězec obchodů s kosmetikou v Jižní Koreji.



Olive Young otevřeli svůj první obchod v Sinsa-dongu v prosinci roku 1999 pod vedením CJ Systems a stali se průkopníky na korejském trhu zdraví a krásy.

Díky rozsáhlému archivu dat nashromážděných za 20 let historie vede Olive Young na trhu jako lídr nových trendů a jedinečných produktů, které každým rokem přibližují výhody krásy a zdraví více lidem. Olive Young má hned 1200 poboček. V Koreji tedy na tento obchod můžete narazit téměř na každém rohu. Obsluhující personál je vždy ochotný Vám poradit, a to mnohdy dokonce i v angličtině.



Tato Mekka pro milovníky korejské kosmetiky nabízí velkou škálu známých značek, jako jsou například Abib, dear, Klairs, Isntree, SOME BY MI nebo třeba COSRX.



Olive Young nabízí produkty z oblasti make-upu, péče o pleť, tělo, vlasy i zdraví. Seženete zde tedy i doplňky stravy, vitamíny, ale také kvalitní make-up, šampón či krém.

Jedním z důvodů růstu Olive Young bylo jejich vytrvalé otevírání dalších a dalších obchodů, podporované finanční silou CJ Corporation. Dalším důvodem je způsob, jakým navrhují své prodejny, aby vyhovovaly dané lokalitě. Například v jejich obchodě v Myeongdongu, který pravidelně navštěvuje velké množství zahraničních turistů, bylo první patro upraveno tak, aby se soustředilo na základní produkty péče o pleť, které jsou mezi turisty oblíbené, stejně jako suvenýry.



V roce 2019 spustila společnost vlajkové obchodní centrum v T-mall v Číně a Rakuten v Japonsku, dále dokonce spustili globální e-shop, na kterém můžete sehnat nejen kosmetické produkty, ale také suplementy, make-up či nějaký K-pop merch.




Zdroje: global.oliveyoung, straitstimes, medium, wikipedia

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page