top of page
  • Obrázek autorajohanna𓍯

Nový teaser k "Butter" rozvířil mezi ARMYs vlny teorií!


 


Pokud jste se nedokázali nabažit "Dynamite", připravte se na "Butter"!


V pondělí 27. dubna BTS překvapili své fanoušky oznámením druhého anglického singlu, jež nese název "Butter", a který má vyjít 21. května. Podle tiskové zprávy jde o "taneční popovou skladbu překypující jemným, ale charismatickým kouzlem BTS". Očekává se, že píseň bude následovat kroky "Dynamite", který od svého vydání v srpnu 2020 na celé měsíce katapultoval BTS na přední příčky hitparád.


Toto oznámení přišlo po zveřejnění záhadného odpočítávání bez jakýchkoliv předchozích varování na YouTube kanálu BANGTANTV. "Co se roztápí?", psalo se v názvu hodinového videa (název se od té doby změnil na "Butter" Logo Trailer). Video zobrazovalo cyklickou animaci rozpouštějícího se másla, zatímco se během celého procesu občas objevily komiksové bubliny se zprávami ve formě emoji, a v pozadí bylo slyšet zvuky z kuchyně.



Big Hit Music na Weverse prozradil něco více k připravované skladbě. Bylo oznámeno, že "Butter" bude k dispozici také jako fyzický singl, který se objeví v obchodech v Jižní Koreji a v zahraničí někdy toto léto. Je velmi pravděpobodné, že podobně jako "Dynamite" a BE, i "Butter" může být brzy zahrnuto do většího projektu skupiny.


Aby toho nebylo málo, společnost HYBE začala vydávat první "Concept Teasers" pro novou skladbu a mezi ARMYs to od té chvíle hýří teoriemi.


Zde je 5 z nejzajímavějších teorií, co můžeme očekávat:



1. “Butter” jako pokračování “Run”


Jednou z nejpopulárnějších teorií, která v současnosti koluje internetem je, že "Butter" bude pokračováním "Run", a je snadno pochopitelné proč. Titulní skladba The Most Beautiful Moment in Life, Pt. 2 byla publikována v roce 2015, a doprovázelo jí sedmiminutové hudební video s nezapomenutelnými záběry domácí párty.



Podobně i nový obrázek teaseru vyvolává párty náladu. Od balónků, přes konfety, až po koktejl není těžké představit si fotografie jako vzpomínkové Polaroidy z bláznivé noci. Někteří fanoušci proto naznačují, že v hudebním videu "Butter" by se mohla konat afterparty, nebo být následky původní "Run" párty.



2. “Butter” prochází vzpomínkami BTS


Jiná teorie hovoří o návratu zpět do minulosti BTS, ale jiným způsobem. Některé ARMYs s orlíma očima si všimli, že žluté balónky s nakreslenými smajlíky, vypadají stejně jako balónky, které BTS vypustili do vzduchu na oslavu svého prvního výročí ve videu z roku 2014. Někteří fanoušci spekulují, že BTS by v hudebním videu "Butter" mohli vzpomínat na své staré časy – a možná i s přáním vrátit se do nich.




3. “Butter” představuje slávu BTS


Podobně jako v případě obou výše uvedených teorií, další ARMYs uvažovali, že "Butter" může představovat domácí párty jako metaforu toho, jak se stali superstars. Podle této teorie se BTS probudí z bláznivé párty, snaží se vzpomenout si na to, co se stalo minulou noc – odtud pramení i fotografický důkaz jejich vyvádění. To by zase mohlo představovat BTS, kteří se snaží pochopit, jak se z nich tak neočekávaně staly superhvězdy.




4. “Butter” má temné podtóny


Jiní si myslí, že "Butter" se bude nést spíše v temné, než nostalgické náladě. Tiskové zprávy už odhalily, že "Butter" bude "taneční popová skladba překypující jemným, ale charismatickým kouzlem BTS", takže ARMYs už vědí, že samotná skladba bude působit lehce a zábavně. Nicméně, soudě podle obrazu drsného teaseru, někteří si myslí, že je možné, že optimistická instrumentálka bude v textech kontrastovaná temným významem.



5. “Butter” představuje místo činu


Pokračujíc v temné atmosféře, další z nejpopulárnějších teorií "Butter" naznačuje, že obrázky v ukázce mohou být fotografie z místa činu. Nápady, které by mohly být trestným činem, se pohybovaly od těch neškodných, jako je krádež másla, až po závažné trestné činy, jako vražda s máslem jako zbraní. Tak či onak, ARMYs, které věří v tuto teorii, říkají, že fotografie v ukázce jsou indicií k tomu, kdo je viníkem.




6. Bonus: RM-ův sixpack. To je všechno. To je teorie.


RM roztápějící máslo svými abs? Ano, to zní legálně.




cr. Koreaboo

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page