top of page
  • bergerova106

Nejpodivnější kosmetické produkty, které fungují!

Korejský kosmetický průmysl je plný překvapení a zvláštností.


Jednou ze zvláštnůstek jsou například Oční náplastí SNP Birds Nest Aqua nebo další kosmetické produkty s výtažkem Swiftlet Nest.

Swiftlets jsou ptáci, kteří mají schopnost přeměnit své sliny do pevné formy, která jim pomáhá stavět hnízda.

Výtažky z jejich hnízd jsou v Asii velice populární, protože zvyšují produkci kolagenu, uzamykají vlhkost a rozjasňují tón pleti.

Cena těchto produktů se pohybuje od 168,- výše.


Bublinkatá maska na obličej


Bublinkové masky jsou už nějakou dobu trendy na Instagramu a dalších sociálních sítích. Fungují v podstatě stejným způsobem jako super pěnící čisticí prostředek.

Možná jste slyšeli o kyslíkových ošetřeních obličeje, kde se čistý kyslík používá k pumpování antioxidantů přímo do vaší pokožky, což je nákladný obličej, který obvykle provádí licencovaný estetik. Bublinkové masky se snaží napodobit kyslíkový obličej, ale v mnohem dostupnější podobě. Na rozdíl od vaší běžné pleťové masky obsahuje bublinková maska ​​tisíce bublinek sycených oxidem uhličitým, které poskytují exfoliaci a zároveň jemné masážní vlastnosti.



Gumová maska ​​na obličej


Na první pohled vypadají tyto korejské masky docela divně, ale po jejich aplikaci se tvrdí, že vaše tvář bude bezchybná, a to již po jednom použití! Pokud jste již dříve používali běžné korejské masky a hýřili nad jejich hydratačními vlastnostmi – připravte se na to, že vás uchvátí gumová korejská obličejová maska ​​Dr. Jarta! Rozdíl je v tom, že tyto masky jsou gumové místo plátů, což dodává procesu chladivý pocit.




Mayo balíček vlasové výživy


Dopřejte svým vlasům hloubkovou úpravu. Nenechte se zmást, ve skutečnosti žádnou majonézu neobsahuje! Místo toho obsahuje extrakt z vaječného žloutku, bambucké máslo a olej ze semen makadamových ořechů, které hydratují, vyživují a omlazují mdlé vlasy.







Máte rádi víno? Rtěnky ze skutečného vína!

Tyto barvy na rty jsou vyrobeny ze skutečného vinného extraktu z Francie a jsou dodávány v nádherném balení. Tato super barva na rty je dlouhotrvající, hydratační a je k dispozici v 8 různých odstínech; od načervenalé růžové až po temně červenou.



Dejte nám vědět jaký z těchto produktů byste nejraději zkusili!



Zdroje:joom,klook,thecosmeticstore,shefind,cosmopolitan,thepointofvu


0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page