top of page
  • bergerova106

Korejská veganská kosmetika a kde jí najít

Veganské produkty péče o pleť jsou stále oblíbenější. Lidé se stále více zajímají o samotné složení kosmetických produktů. Proč stoupá oblíbenost těchto produktů?


Složení kosmetických produktů je důležité hned v několika ohledech, u veganské kosmetiky je to hledisko etické a hledisko kvality produktu. Veganská kosmetika mnohdy svým složením předchází alergickým reakcím a vyrážkám.


Nejčastějšími složkami veganských produktů jsou například kolagen, lanolin, včelí produkty a kyselina hyaluronová.

Mnoho kosmetických značek si poptávky po veganské kosmetice všimlo a ani ty korejské nejsou vyjímkou.

Mezi nejznámější značku korejské veganské kosmetiky patří Klairs. Jedná se o přední značku kosmetických produktů v Koreji. Filozofie značky Klairs zahrnuje produkty Cruel-free, tato značka se tedy staví se značným odporem k testování na zvířatech a vyžaduje u své kosmetiky pouze kvalitní suroviny. Tato značka je výborná pro lidi s citlivou pokožkou. Produkty mají jednoduchý obal, design a složení, neboť se snaží o co největší šetrnost a ohleduplnost k životnímu prostředí.

Kosmetiku Klairs můžete objednat například na e-shopu yesstyle či Notino: https://www.yesstyle.com/en/list.html?q=Klair&bpt=48 https://www.notino.cz


Další značkou ze skupiny péče o pleť je I'm From. Opět se jedná o značku, která klade velký důraz na kvalitu ingrediencí. Značka používá značné množství produktů s přírodními ingrediencemi, například řady s pelyňkem.



Produkty této řady můžete též nalézt na e-shopu yesstyle, jen se můžete setkat s vyšší cenou.


By Wishtrend je další značkou, která má výběr z veganských produktů péče o pleť. Zaměřuje se na vyloučení škodlivých složek a formulování účinných složek.



Na tuto značku můžete narazit třeba na tomto e-shopu.: https://www.korejskakrasa.eu/vyhledavani/?string=By+wishtrend



COSRX je další korejská značka péče o pleť, která má širokou škálu veganských a krutých produktů. Ne všechny jejich produkty jsou veganské, ale většina ano.

Tuto kosmetiku lze již najít na množství e-shopech s kosmetikou.



Whamisa

Ne mnoho značek péče o pleť má skutečnou veganskou certifikaci. Whamisa je jednou z mála, která je certifikovanou korejskou značkou veganské péče o pleť. Whamisa má navíc certifikaci EWG. Produkty této značky můžete koupit přes Amazon.

Jungle Botanic je korejská kosmetická společnost a zaměřuje se na mýdla na ruce. Jejich jílové mýdlo Ecru je vhodné pro lidi s mastnou pletí. Mýdlo je bohaté, jemné a obsahuje 17,5% kaolinového jílu. Mýdla Jungle Botanic jsou veganská



Withmy

Značka Withmy, se nevěnuje péči o pleť, ale o váš chrup. Tato společnost prodává zubní pasty. Značka má certifikaci EWG a je registrovanou veganskou značkou. Navíc WITH MY vrací 10 % ze svého zisku na péči o ústní dutinu a výchovu dětí.

Zubní pasty od této značky lze nakoupit na Amazonu.


Zdroje:bemariekorea,yesstyle,tatlerasia

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page