top of page
  • Obrázek autoraMissy Sandy

K-pop idolové, jejichž kariéra byla téměř zničena falešnými skandály

Falešné skandály jsou jednou z nejhorších věcí, které se K-pop idolům mohou stát, protože někteří internetoví uživatelé jsou schopni rychle soudit, aniž by poskytli náležité důkazy. Tyto druhy skandálů se staly několikrát, a téměř zničily kariéru určitých idolů. Zde je 5 z nich, jejichž kariéru falešné skandály téměř zničily .


1. IU

Na konci roku 2013 se začaly o IU šířit neopodstatněné zvěsti, které uváděly, že se chystá na svatbu se slavným členem nejmenované chlapecké skupiny. IU požádala o vyšetřování a viník byl zatčen.





2. Hyunseung a HyunA


Na začátku roku 2014 byl vypuštěn zdánlivě legitimní článek, který tvrdil, že společnost Cube Entertainment uvedla informaci o těhotenství Hyuny s Hyunseungem. Tento článek se později ukázal jako falešný.



3. Suho (EXO)

Zvěsti o tom, že otec Suha byl úředníkem pro-japonské vládní frakce se šířily mezi internetovými uživateli rychle. Mnoho netizens bylo rozzuřeno jak na Suha, tak na jeho otce, fáma však byla opět falešná.



4. Jisoo (Lovelyz)


Anti-fanynka zveřejnila, že byla v homosexuálním vztahu s Jisoo ze skupiny Lovelyz a tvrdila, že ji Jisoo sexuálně obtěžovala. Pravda ale byla odhalena, a o rok později byla uzavřena dohoda mezi anti-fanynkou a společností Woollim Entertainment, že šíření falešných zvěstí ukončí.



5. Jennie (BLACKPINK)


Během začátku její kariéry se někteří lidé snažili šířit fámy, že Jennie byla ve svých studentských letech agresorem, a šikanovala své spolužáky.

Tyto fámy se ukázaly jako nepravdivé a údajně je šířil někdo, kdo nenáviděl umělce z YG Entertainment.


Další falešná informace, která se šířila o Jennie, byl její údajný vztah s Teddy Parkem, jedním z producentů YG Entertainment. Tato fáma se také ukázala jako falešná, a společnost YG Entertainment dokonce varovala o zahájení právních kroků vůči osobě, která je šířila.






Zdroje:


0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page