top of page
  • bergerova106

K-Beauty Expo 2023 Korea

K-BEAUTY EXPO KOREA je největší veletrh krásy v Koreji s největším počtem zúčastněných společností a profesionálů v kosmetickém průmyslu. Tento ročník se koná od 12.10. do 14.10.2023 v Kintex (Korea International Exhibition Center) halách 4-5.

Výstava je rozdělená na jednotlivé sekce. Naleznete zde sekci věnovanou vlasům, nehtům, estetické medicíně, smart beauty, kosmetice a také suplementům a výživě. Nechybí zajímavý program v podobě konferencí od opravdových profesionálů. Tento rok se návštěvníci mohou těšit například na přednášku od Aya Suzuki. Aya Suzuki je výzkumná analytička společnosti Euromonitor International, která se specializuje na kosmetický a módní průmysl v Japonsku. Její přednáška analyzuje dopad COVID-19, případy produktů a služeb a spotřebitelské trendy. Na základě toho také představuje globální trh krásy a jeho vyhlídky. Dále je zde množství přednášek z oblasti marketingu, složení kosmetických produktů či poučení o výběru vhodné kosmetiky pro vaši pleť.


Výstava dále pořádá charitativní akci a soutěž krásy či odborná školení. Můžete si zde vyzkoušet množství produktů, nechat si vyšetřit vlasovou pokožku hlavy a mnoho dalšího.


Množství významných společností nejen z oblasti K-beauty si nenechá tuto událost ujít.





Zdroje:kbeautyexpo,10times,allure

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page