top of page
  • bergerova106

Jako z jiného světa!

Že je korejský kosmetický průmysl napřed, to již všichni dobře víme. Tyto kosmetické přístroje jsou však opravdu jako z jiného světa. Korea svou technologickou vyspělost neváhá zahrnout do proslulého fenoménu k-beauty.

Během několika posledních let se technologie a péče o pleť střetávají více než kdy předtím.


Klasika, kterou známe všichni.


Nejpoužívanějším přístrojem v péči o pleť je s největší pravděpodobností sonický kartáč na pleť. Díky vibracím hloubkově čistí pleť a pomáhá ji udržovat pružnou, zdravou a zářivou.

Sonická technologie je založena na jemných vibracích, které pomocí až 8500 vibračních impulsů za minutu v kombinaci se silikonovými štětinami čistí a masírují váš obličej. Naleznete ho hned v několika provedeních.

Laser jako pomocník s bojem proti stárnutí.


Existuje několik variant laserových faceliftů, ze kterých si můžete vybrat, včetně Ultherapy a cenově dostupného Shurinku, které oba pomáhají zmenšit a omladit váš obličej.

Shrink lifting je procedura, která využívá laserovou technologii k tomu, aby se dostala do nejhlubší vrstvy pokožky a podpořila syntézu kolagenu. Nejen, že je to bezbolestné, ale také se po ošetření neobjevují žádné modřiny. Shrink lifting si v poslední době v Koreji získal velkou pozornost kvůli své účinnosti.


LED světelná terapie


LED nebo světelná diodová terapie je péče o pleť, která využívá různé vlnové délky světla, včetně červeného a modrého. NASA jej původně vyvinula pro experimenty s růstem rostlin na misích raketoplánů a později zjistila, že je příslibem pro léčbu ran. LED světelná terapie je nyní používána některými estetiky, aby pomohla regenerovat pokožku před stárnutím. Používá se také na akné.

Využívání LED světelné terapie můžete najít v přístrojích mnoha podob. Od futuristických LED obličejových masek až po menší přístroje spojené například s ultrazvukvou terapií. LED masky vyvolaly zvědavost po celém světě.



Stroj na potisk nehtů


V přístroji si můžete vybrat z řady přednastavených šablon nebo dokonce nahrát vlastní obrázky a fotografie. Dnes má Korea řadu obchodů s tiskem na nehty ve městech po celé zemi a také si přistroj můžete pořídit v menším provedení k sobě domů.


Stroj na tisk tetování


Jihokorejská firma LG Household & Health Care se chystá vstoupit do prostoru kosmetických technologií s mini tetovací tiskárnou, kterou plánuje uvést na trh v Severní Americe ve čtvrtém čtvrtletí tohoto roku. Tiskárnu představila 25. ledna tohoto roku.

Mini tetovací tiskárna má pracovní název Printly a její velikost je kolem 10 cm. Tiskárna používá veganský inkoust, který je bezpečný pro každého zájemce. Tato tiskárna pomocí optického senzoru detekuje kůži a tím tvoří dočasná tetování s precizností a vzhledem pravého tetování.



Ultrazvuková dermabraze


Tato technologie využívá ultrazvukové vlny k hloubkovému čištění pleti, stažení viditelných pórů a podpoře vstřebávání kosmetiky obsahující zdraví prospěšné živiny. Jedná se o přístroj v podobě ultrazvukové špachtle, jehož pořízení domů, díky jeho velikosti a relativně příznivé ceně, není problém.

Skin Inc Optimizer Voyage Tri-Light brýle


Brýle pro odstranění tmavých kruhů pod očima či opuchlých váčků pod očima, jsou vybaveny LED světelným ošetřením ve třech různých režimech (červený, žlutý a oranžový). K úspěšnému odstranění by mělo posloužit 10 minut této terapie denně.

UFO


Řada elektrických čisticích prostředků na obličej Foreo je velmi oblíbená v celé Asii a slibuje nejhlubší a zároveň nejjemnější čištění, které zanechá vaši pokožku hladkou, zářivou a čistou po každém použití. Jejich šikovná vychytávka UFO vás posune ještě dále. Je to super účinný způsob, jak podpořit vstřebávání obličejové masky pomocí technologie Hyper-Infusion společnosti UFO, stejně jako charakteristických pulzací T-Sonic, které zajistí, že z každého ošetření maskou vytěžíte maximum.

Protože jsme všichni zvyklí se obracet na elektroniku, abychom vyhověli našim každodenním potřebám, není žádným překvapením, že kosmetický průmysl se tomuto fenoménu přizpůsobil a jde s ním nyní ruku v ruce.

Těžko lze předvídat, co nás překvapí příště.




Zdroje:lifestyleasia,medium,cosmeticsdesign,kbeauty.kpopsessed,theculturetrip,privateps,healthline,dailymail,kmaeil,tradewheel

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page