top of page
  • Obrázek autoraSaii

Jak probíhal K-POP National Dance Contest of the Czech Republic 2024?

V předchozím článku jsme vás informovali o prvním ročníku K-pop National Dance Contest 2024. Členové redakce K-Town nesměli na této události chybět a proto se pojďme společně podívat na to, jak celý contest probíhal!




Dne 16. března se otevřely brány Vršovického divadla MANA nejen pro talentované tanečníky, ale i pro zapálené diváky, kterých opravdu nebylo málo. Napjatá atmosféra ve vzduchu se dala doslova krájet, a nadšení naplno propuklo v momentě, kdy vše odstartovalo. Přesně od 13:00 se na pódiu divadla představili tanečníci ve dvou kategoriích – skupina a sólo. Tanečníci předvedli nejen cover choreografie od svých oblíbených skupin, ale své vystoupení okořenili i vlastními prvky a kroky.


Nesmíme však zapomenout ani na porotu, kterou čekal opravdu nelehký úkol, a to vybrat vítěze v obou kategoriích. Letošními porotci byli - Lee, zástupce ředitele KOTRA, Davee D, profesionální tanečník, choreograf a herec a v neposlední řadě Pavel Strouhal, choreograf, producent, režisér a booking manažer. Porotci to rozhodně neměli jednoduché s výběrem vítěze, nicméně nakonec jsme se dozvěděli dlouho očekávané výsledky.





Kdo se nakonec umístil na prvních příčkách a odnesl si ceny od sponzorů? Pojďme se na výsledky společně podívat! Šlo o rozdíly opravdu v desetinách bodů, avšak na prvním místě v kategorii sólo se umístila Simmie, na druhém Haneul a na třetím místě Naomi. V kategorii skupina se na prvním místě umístily Seoulution, na druhém duo Dangerous Combination a na třetím místě BRNS Crew. Vítězům gratulujeme!


V neposlední řadě bychom chtěli poblahopřát k organizaci úspěšného contestu týmu CKP a zároveň poděkovat partnerům: Coca Cola (hlavní partner), KHNP, KOTRA, Nongshim a mediálnímu partnerovi aerofilms, bez kterých by tento event nebylo možné uskutečnit. Děkujeme a těšíme se na vás i příští rok!

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page