top of page
  • Jony

Balmain Prince Hongjoong

Francouzská značka Balmain 5. září přivítala na svém Instagramu nového ambasadora, Hongjoonga ze skupiny Ateez a rovnou jej otitulovala "Balmain prince Hongjoong".

Na začátku března byl Hongjoong osobně pozván Olivierem Rousteingem na Paris Fashion Week, kde mezi dvěma umělci vzplanula jiskra.


Paris Fashion Week je módní akce prezentující luxusní kolekce značek pravidelně v období od 25. září do 3. října. Hongjoong byl pozván, jakožto oficiální představitel Balmain kolekce SS24, i na zářijový showroom.


Leader Ateez se na první pohled zamiloval do červeného saka s ostrými rameny, černými knoflíky a třásněmi. Fit byl doplněn o baret Balmain, lakované kotníkové boty a kabelku B-Buzz Dynasty. A nejen, že seděl vedle světové superstar Dove Cameron, ale hvězdy sdílely i stejnou designerskou tašku. Společné selfie i s doplňkem postovala Dove i na svém Instagramu.

Dechberoucí outfit přivolal pozornost hned několika magazínů - interviews se dočkali Harpens BAZAAR Singapore, Dazed Korea a Eyesmag.

Pro GQ France prozradil jeho největší vzpomínku s Balmain značkou. Už jako student v Koreji toužil po slavných Balmain biker jeans, v té době pro něj však byly příliš drahé a on sám byl ještě závislý na příjmu rodičů - dovolil si je tedy alespoň koupit z druhé ruky.


Jedním z dlouhodobých cílů Hongjoonga je studovat design a možná se sám jednou stát návrhářem, aby mohl vytvořit svou vlastní módní značku. O to víc jsou jeho fanoušci pyšní, že se mu dostalo takové zasloužené příležitosti, jako potkat se a spolupracovat s jedním z jeho módních ikon.

"Nemám dost slov na to, abych vyjádřil, jak to bylo včera nádherné! Řemeslná zručnost a vize Oliviera Rousteinga a Balmaina je něco, po čem sám toužím! Vnímal jsem každý okamžik! Bylo to jako procházka krásnou zahradou, navždy vryto do mé hlavy," zněl Hongjoongův popisek na oficiálním Instagramu Ateez.


Na Paris Fashion Week se ke k-pop reprezentaci přidali i THE8 a Joshua ze skupiny SEVENTEEN, Rose a Jisoo z BLACKPINK a Giselle z aespa.


Zdroj: wwd.com, soompi.com

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page