top of page
bergerova106

Jaký pleťový toner si vybrat?

Toner je tekutina na vodní bázi, kterou nanesete po očištění obličeje. Slouží jako osvěžující dávka hydratace a zároveň se snaží vyrovnat pH pokožky, odstranit zbytkové nečistoty a minimalizovat póry. Korejské tonery, známé svými inovativními recepturami, jsou plné živin a hydratace a zanechávají vaši pokožku pevnou a zdravou. Korejské tonery se svými jemnými, ale účinnými složkami, jako jsou přírodní extrakty a jedinečné směsi, řeší různé kožní problémy a nabízejí účinné výsledky. Nyní už se můžeme setkávat i s tonerovými polštářky.

Při výběru je důležité myslet na váš typ pleti, abyste si naopak jeho složením neuškodili.

Značek existuje celá řada. Zde si představíme ty nejznámější spolu s jejich složením.


Round Lab 1025 Dokdo Island Deep Sea Water Toner


Round Lab je známá značka péče o pleť v Jižní Koreji, která se specializuje na produkty péče o pleť. Tento toner má lehkou texturu, vynikající hydratační schopnosti a cenově příznivou cenu. Tento produkt se může pochlubit jednoduchým, ale na živiny bohatým seznamem složek, takže je bezpečný pro pokožku.Toner obsahuje HATCHING EX7, pocházející čistě z oblasti Kangwon. Jemně čistí povrch pokožky, odstraňuje nečistoty z pórů a napomáhá stahování pórů. Navíc díky 74 typům minerálů zanechá vaši pokožku jemnou, hladkou a zářivou.


Mixsoon Centella Asiatica Toner

Tento toner se skvěle hodí pro citlivou pleť. Jeho složení obsahuje extrakt z pupečníku asijského (Cica), který pomáhá ke zklidnění pleti.







Some By Mi 30 Days Tea Tree Acne Clear Miracle Toner

Toto jemné, ale super účinné tonikum je obohaceno o směs exfoliačních kyselin, které jemně odstraňují odumřelé kožní buňky, uvolňují póry a zlepšují texturu pokožky. Kromě toho Some By Mi 30 Days Tea Tree Acne Clear Miracle Toner obsahuje i niacinamid ke snížení podráždění a podpoře vyživování pleti.





COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner

Toto tonikum je plné propolisového extraktu, který poskytuje hlubokou hydrataci a přísun antioxidantů, zklidňuje a opravuje poškozenou pokožku. Odhalte zdravý lesk a nechte svou pleť zářit! Tato značka nabízí celou řadu kvalitních tonerů. Některé se věnují citlivé pleti, některé suché a nechybí ani péče o problematickou pokožku.





Pyunkang Yul Essence Toner

V neposlední řadě tento toner esence poskytuje intenzivní hydrataci a výživu s minimálním, ale účinným seznamem složek. Je ideální pro všechny typy pleti a pomáhá udržovat zdravou rovnováhu vlhkosti.







Stále oblíbenějšími se stávají snadno aplikovatelné tonerové polštářky.

Anua Heartleaf 77 Clear Pads

Hydratační čisticí polštářek napuštěný 77% uklidňujícím tonerem Heartleaf, který pomáhá odstranit nečistoty z pleti a stáhnout póry.

Složení s extraktem z Korejského listu srdcovky, který pomáhá zklidnit citlivou a podrážděnou pokožku.



Abib Heartleaf Spot Pad Calming Touch



Abib Heartleaf Spot Pad Calming Touch obsahuje extrakt ze srdcovky, listů libavky a kyselinu salicylovou pro omlazení unavené pokožky a udržení nízké hladiny pH pokožky, aby byla vyvážená.

Tato značka nabízí i v provedení běžného toneru.











Mediheal Watermide Toner Pad

Intenzivní hydratace pro suchou, dehydratovanou a unavenou pleť s chladivým účinkem proti odlupování a zklidnění pleti. Formulováno s naším patentovaným komplexem WaterActive a systémem dodání liposomů pro optimální výsledky.



Zdroje:confirmgood,kpopmap,keoj,lmching

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page